Lursoft news

Jau divpadsmito reizi godinās straujāk augošos Latvijas uzņēmumus jeb Gazeles

2012. gada 24. septembris

2012 .gada 25. septembrī Spilves lidostas Aviācijas muzejā plkst. 16.00 ar svinīgu apbalvošanas ceremoniju un žurnāla Gazele atklāšanu tiks godināti tie Latvijas uzņēmumi, kas pēdējos trīs gadus uzrāda dinamiskus izaugsmes rādītājus. Strauji augošo uzņēmumu skaits Latvijā arī šogad ir palielinājies, liecina laikraksta  Dienas bizness un informācijas tehnoloģiju izstrādes un informācijas pakalpojumu sniedzēja Lursoft IT pētījums.

Gazele 2012 apbalvošanas ceremonijas devīze ir Panākumi ceļ spārnos! Pasākuma apmeklētāji tiks aicināti doties simboliskā lidojumā virs Latgales, Zemgales, Kurzemes, Vidzemes un Rīgas ar nolaišanos katrā reģionā un strauji augošo uzņēmumu godināšanu.

Pasākumā Lursoft IT pasniegs arī speciālbalvu. Šogad Lursoft speciālbalvu saņems uzņēmums, kurš laika periodā no 2009. līdz 2011.gadam palielinājis apgrozījumu vairāk kā astoņas reizes. Tas paveikts, pateicoties veiksmīgai vadības politikai, attīstot savu darbību gan vietējā tirgū, gan ārējos projektos, vienlaikus paplašinot starptautisko sadarbību.

Kas ir Gazele?
Informāciju par straujāk augošajiem Latvijas uzņēmumiem, kurus dēvē par Gazelēm, jau divpadsmito gadu apkopo laikraksts Dienas Bizness sadarbībā ar informācijas tehnoloģiju izstrādes un informācijas pakalpojumu sniedzēju Lursoft IT. 

Straujāk augošos uzņēmumus jeb Gazeles atlasa pēc šādiem kritērijiem:

 – pēdējos trijos gados jābūt nepārtrauktam apgrozījuma pieaugumam (2009.g. – 2011.g.);
 – 2009.gadā apgrozījums bijis lielāks par 100 tūkstošiem Ls;
 – uzņēmuma pašu kapitāls ir pozitīvs;
 – 2011.gadā uzņēmums ir strādājis ar peļņu.

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*