Lursoft news

Lursoft – uzslavētākais uzņēmums B2B kategorijā 2012.gadā

2012. gada 16. aprīlis

Piektdien, 13.aprīlī, noslēdzās kampaņa „Uzslavē labu servisu!”, kuras ietvaros visu marta mēnesi ikviens varēja uzslavēt uzņēmumus, valsts un pašvaldības iestādes par kvalitatīvu klientu apkalpošanu.

Uzslavētākie uzņēmumi un valsts, pašvaldības iestādes tika noskaidroti 3 kategorijās, izvērtējot klientu iesūtītās atsauksmes un piesaistot ekspertus – Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru, Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociāciju un Klientu servisa uzlabošanas uzņēmumu DIVE Latvia.

B2B kategorijā, kurā tika vērtēti uzņēmumi, kuru klienti ir juridiskas personas, sadarbībā ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras piesaistīto ekspertu komisiju, visaugstāko novērtējumu ieguva Lursoft.Lursoft - uzslavētākais uzņēmums 2012

Lursoft valdes locekle Daiga Kiopa: „Kampaņā Uzslavē labu servisu mēs piedalāmies jau otro gadu. Tas ir vēl viens veids, kā rosināt domāt darbiniekus un uzņēmumu par to, kā varam uzlabot klientu apkalpošanas darbu un kopīgi strādāt, lai klientiem nodrošinātu labāku servisu. Kampaņas ideja ir pozitīva un pašmotivējoša. Augstais novērtējums ir Lursoft darbinieku kopīga, mērķtiecīga darba rezultāts. Īpašs prieks, ka šo atzinību kā dāvanu no klientiem esam saņēmuši Lursoft 20. darbības gadā. Tas mūs iedvesmo un aicina strādāt, lai turpmāk mūsu serviss būtu vēl labāks.”

Lursoft saviem klientiem un sadarbības partneriem saka lielu paldies par augsto novērtējumu un dāvāto uzticību.

Šogad kampaņai bija pieteicies rekordliels dalībnieku skaits – kopskaitā 166 uzņēmumi un iestādes ar gandrīz 2 000 klientu apkalpošanas vietām visā Latvijā.

 

Papildu informācija:

Uzlsavētākie uzņēmumi 2012.gadā: http://www.labsserviss.lv/?op=news&id=13637

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*