Lursoft news

Šobrīd LR Uzņēmumu reģistra informācijas vienīgais atkalizmantotājs – Lursoft IT

2011. gada 11. augusts

Informējam, ka saskaņā ar Ministru Kabineta noteikumiem Nr. 615 “Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistra informācijas atkalizmantošanas noteikumi”, kuri nosaka UR informācijas atkalizmantošanas kārtību, SIA Lursoft IT (Lursoft) ar LR Uzņēmumu reģistru (UR) ir noslēdzis licences līgumu. Tādējādi Lursoft nodrošina saviem klientiem līdz šim sniegto pakalpojumu nepārtrauktu pieejamību un informācijas savlaicīgu aktualizāciju.

Kā laikrakstā Dienas Bizness norādījis UR galvenais valsts notārs Ringolds Balodis, šobrīd UR informāciju trešajām personām kā atkalizmantotājs drīkst piedāvāt un tirgot tikai SIA Lursoft IT un neviens cits. Lursoft IT par to ir samaksājis attiecīgu licences cenu.

Ņemot vērā to, ka ik dienu UR tiek reģistrētas vairāk kā 500 dažāda veida izmaiņas uzņēmumu datos, ir svarīgi savlaicīgi uzzināt nepieciešamo informāciju un būt pārliecinātiem par tās aktualitāti un patiesumu.

Lursoft jau iepriekš, veicot pētījumus, ir secinājis, ka ikdienā uzņēmēji bieži vien neveic sadarbības partneru darbības pilnīgu analīzi, savukārt informācijas regulāra pārbaude un aktuālāko datu savlaicīga saņemšana ievērojami palielina iespējamību, ka plānotais darījums būs veiksmīgs.

Lursoft, kuram ir vairāk kā 15 gadu pieredze informācijas pakalpojumu biznesā, vērš uzmanību, ka ikvienam informācijas pakalpojuma izmantotājam iepriekš vajadzētu pārliecināties, no kāda datu avota pakalpojuma sniedzējs Jums sniedz informāciju. Tāpat ne mazāk svarīgi ir noskaidrot, cik leģitīmi šādi dati ir iegūti, vai Jūs tiem varat uzticēties, un kādi ir Jūsu riski, pieņemot savus lēmumus, kas balstīti uz neaktuālu informāciju!

www.lursoft.lv

Esi informēts! Esi soli priekšā konkurentam!

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*