Lursoft news

Norēķinies par Lursoft pakalpojumiem ar Mobilly!

2010. gada 15. jūlijs

Turpmāk par Lursoft pakalpojumiem vari norēķināties, izmantojot savu Mobilly kontu.

Laikā, kad ikvienam ir būtiski ekonomēt savu laiku un nepieciešamos pakalpojumus saņemt bez liekas kavēšanās, Lursoft piedāvā izmantot jaunu pakalpojumu apmaksas veidu – Mobilly.

Pakalpojumu apmaksa ar Mobilly ir vienkārša un parocīga – atrodi nepieciešamo Lursoft pakalpojumu un no piedāvātajiem apmaksas variantiem izvēlies Mobilly.

Norādot Mobilly maksājumu apstiprināšanas logā savu tālruņa numuru un paroli, pēc maksājuma apstiprināšanas tiksi pāradresēts uz Lursoft lapu, kurā varēsi saņemt apmaksāto pakalpojumu.

Norēķinoties ar Mobilly, izvēlētos pakalpojumus vari saņemt uzreiz, neslēdzot līgumu ar Lursoft, kas ir izdevīgi, ja Lursoft pakalpojumus neplāno izmantot regulāri.

Par Lursoft pakalpojumiem ar Mobilly var norēķināties gan privātpersonas, gan uzņēmumi (ja uzņēmums ir atļāvis apmaksāt Lursoft pakalpojumus no Mobilly konta), savukārt esošie Lursoft abonenti Mobilly var izmantot, lai veiktu lietotāja konta papildināšanu.

Lursoft pakalpojumus vari arī izmantot, noslēdzot abonēšanas līgumu, vai pieslēdzoties ar AS “Swedbank”, AS “SEB Banka”, AS “Norvik Banka”, Nordea banka, AS “Latvijas Krājbanka un AS “Parex banka” internetbankām.

Par Mobilly

Mobilly ir norēķinu sistēma, kas sniedz iespēju veikt maksājumus gan ar īsziņu starpniecību, gan internetā. Ar Mobilly iespējams apmaksāt autostāvvietu, iegādāties vilciena biļeti, nopirkt biļetes uz pasākumiem u.tml. Mobilly norēķinu sistēmu veido un uztur SIA CityCredit, kas ir Latvijas Bankā reģistrēta elektroniskās naudas institūcija.

Papildu informāciju par Mobilly izmantošanu Lursoft pakalpojumu saņemšanai iespējams uzzināt, zvanot uz Lursoft Klientu apkalpošanas daļu pa tālruni 67844300 vai sūtot e-pastu uz info@lursoft.lv.

Papildu informācija:

Mobilly: https://www.mobilly.lv

Kā reģistrēties Mobilly lietošanai: https://www.mobilly.lv/pub/?id=75

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*