Lursoft news

Esi drošs par savu biznesu. Kāpēc klientu risku izvērtēšanā izmantot Saistību grafu?

2019. gada 2. maijs

Aiz ikviena uzņēmuma stāv vismaz viena fiziska persona, taču dažkārt kopsakarības starp personām un uzņēmumiem ir sarežģīti saskatīt, tāpēc Lursoft klientu risku izvērtēšanai piedāvā izmantot pakalpojumu Saistību grafs.

Ar tā palīdzību iespējams uzskatāmi atklāt pastāvošās saistības starp vairākiem uzņēmumiem un personām, tādējādi novērtējot sadarbības riskus ar konkrēto partneri.

Saistību grafs ļauj vienkopus par visiem saistītajiem uzņēmumiem pārliecināties:

  • kāds ir uzņēmumu pašreizējais statuss – kuri ir aktīvi vai likvidēti, bet kuriem ir apturēta saimnieciskā darbība;
  • vai kādam no uzņēmumiem nav aktīvs maksātnespējas process;
  • kāda ir katra uzņēmuma gada pārskatu iesniegšanas disciplīnu – vai uzņēmums ir iesniedzis pārskatu par pēdējo periodu;
  • kuriem no uzņēmumiem ir aktīvas komercķīlas;
  • kuriem uzņēmumiem ir reģistrēti nodrošinājumi.

Tāpat arī saistību grafā tiek atainota informācija par personu un uzņēmumu aktuālo un vēsturisko procentuālo ieguldījumu uzņēmumu kapitālā, savukārt fiziskās personas Saistību grafā – arī tās aktīvie un vēsturiskie amati.

Lai uzzinātu par interesējošās personas saistībām, nepieciešams norādīt tikai uzņēmuma reģistrācijas numuru vai arī personas kodu fiziskajai personai, un jau pēc dažām sekundēm grafiskā veidā tiks parādīta visa Uzņēmumu reģistrā pieejamā informācija par attiecīgās personas saistībām.

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*