Lursoft news

Piešķir saviem kolēģiem piekļuvi Lursoft!

2019. gada 1. februāris

Lai ikdienas darbs būtu raitāks, ir labi, ja pie rokas ir visi vajadzīgie darba rīki. Ar rakstāmo un baltu lapu mūsdienās vien ir par maz, ir vajadzīga arī sava piekļuve Lursoft, lai pārbaudītu, analizētu un varētu pieņemt lēmumus, balstoties uz uzticamu un aktuālu informāciju.

Ja Tev jau ir piekļuve Lursoft, tad zini, cik tas ir ērti, ka jebkurā diennakts laikā vari iegūt nepieciešamos datus, bet vai esi padomājis, kā jūtas Tavi kolēģi, kuriem katru reizi, lai kaut ko pārbaudītu, jālūdz palīdzība citiem? Padari dzīvi sev un kolēģiem vienkāršāku!

Mēs savā dzimšanas dienas mēnesī dāvinām Tev iespēju pievienot savam Lursoft kontam pilnīgi bez maksas vēl divus lietotājus. Tev atliek tikai pateikt JĀ, sazināties ar mums, un turpmāk dzīve gan Tev, gan Taviem kolēģiem būs daudz ērtāka un vienkāršāka.

Ko iegūsi no papildu lietotāju pievienošanas?

Kolēģi netraucēs Tevi, prasot, lai pārbaudi kādu uzņēmumu vai personu, jo varēs to izdarīt paši! Iegūsi vairāk laika saviem darbiem un arī kolēģiem strādāt būs vieglāk.

Cik tas Tev izmaksās?

Necik! Savā dzimšanas dienas mēnesī Lursoft Tev dāvina iespēju pievienot līdz 2 lietotājiem pilnīgi bez maksas. Līdzšinējā sadarbībā ar Lursoft pilnīgi nekas nemainīsies un nevajadzēs parakstīt nekādus jaunus līgumus!

Kā pieteikt papildu lietotājus?

PIEVIENO PAPILDU LIETOTĀJUS ŠEIT

Papildu lietotājus vari pievienot arī, sazinoties ar savu klientu konsultantu vai arī Lursoft Klientu apkalpošanas centru, rakstot uz info@lursoft.lv vai zvanot pa tālruni 67844300.

Papildu lietotājus var pievienot klienti, kuriem ir noslēgts aktīvs līgums ar Lursoft. Ja vēlies noslēgt līgumu, sazinies ar Lursoft!

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*