Blog

Aicinām uz Starptautisko biznesa kontaktu forumu “Āzijas bizness: Jaunie izaicinājumi un iespējas”

2018. gada 15. septembris

Š.g. 19. oktobrī konferenču centrā Citadele norisināsies 20. Starptautiskais biznesa kontaktu forums “Āzijas bizness: Jaunie izaicinājumi un iespējas”, ko organizē Starptautiskais Forumu Konsorcijs (International Business Nettworking Consortium).

Āzijas  forumā diskutēsim:

  • vai Indija nākamgad apsteigs Lielbritāniju un Franciju, kļūstot par pasaulē piekto lielāko ekonomiku? Kādas ir jaunās sadarbības iespējas ar šo valsti?
  • Par Indijas tirgus iekarošanas pieredzi.
  • Par Baltijas valstu – Ķīnas sadarbības tiltu un to, kā veidot biznesu Ķīnā.
  • Par Indonēzijas pašreizējo ekonomisko attīstību un potenciālo partnerību investīciju jomā.
  • Par ģimenes biznesa ielaušanos Vidējo Austrumu tirgū.

Foruma provizoriskā programma 

 

Dalība forumā – tie ir vērtīgi biznesa kontakti un iespēja satikt jaunus biznesa partnerus, klientus un investorus!

Forumā piedalās: uzņēmumu vadītāji un īpašnieki, biznesa attīstības, mārketinga, eksporta veicināšanas un pārdošanas vadītāji, investori un to pārstāvji, dažādu nozaru eksperti, ministriju vadošās personas, Eiroparlamenta un Saeimas deputāti, pašvaldību vadītāji un deputāti, daudzu valstu vēstnieki, diplomāti, goda konsuli, inteliģences pārstāvji un studenti.

Pasākums ir paredzēts visu nozaru pārstāvjiem – no 14 tajā pavadāmajām stundām desmit tiek veltītas personīgiem biznesa kontaktiem, jaunu klientu un sadarbības partneru meklējumiem, jaunu biznesa ideju apspriešanai un savstarpējām sarunām, arī vakara atpūtas pasākuma laikā.

Pieteikt dalību forumā 

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*