Lursoft news

Patiesā labuma guvēju monitorings – palīgs operatīvu lēmumu pieņemšanā

2018. gada 13. jūnijs

Lai gan Klientu Portfelis jau tagad ļauj monitorēt notikumus pēc vairāk nekā 150 dažādiem kritērijiem, tā piedāvāto pakalpojumu klāsts aizvien tiek papildināts. Klientu Portfeļa pēdējais jaunums – Patiesā labuma guvēju monitorings.

Ar Patiesā labuma guvēju monitoringa palīdzību iespējams daudz ērtāk un vienkāršāk pārvaldīt informāciju par interesējošo uzņēmumu faktiskajiem īpašniekiem un kontrolētājiem, lai izmaiņu gadījumā pieņemtu operatīvus lēmumus par turpmāko sadarbību ar attiecīgo kompāniju.

Jaunais monitorings Jūs informēs, ja:

  • juridiskai personai tiks reģistrēts patiesā labuma guvējs vai arī mainīts līdzšinējais patiesā labuma guvējs;
  • kādā no uzņēmumiem kā patiesā labuma guvējs tiks reģistrēta Jums interesējošā fiziskā persona.

Jau vēstīts, ka pienākumu reģistrēt informāciju par patiesā labuma guvējiem regulē likums “Grozījumi Noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas un terorisma finansēšanas novēršanas likumā”, nosakot, ka patiesā labuma guvēji jeb faktiskie īpašnieki vai kontrolētāji jāatklāj gan jaunajiem subjektiem, kas kādā no Uzņēmumu reģistra reģistriem reģistrēti pēc 2017.gada 1.decembra, gan arī iepriekš reģistrētām juridiskām personām.

Klientu Portfeļa monitoringu klāsts regulāri tiek papildināts ar jauniem pakalpojumiem un tagad, līdztekus Uzņēmumu reģistra, Maksātnespējas un Komercķīlu monitoringiem, Lursoft nodrošina arī Nekustamo īpašumu izsoļu, Būvkomersantu reģistra, Uzņēmumu akcīzes preču licenču, CSDD notikumu, nodokļu parādu u.c. monitoringus.

Izmantojot Klientu Portfeļa monitoringu, iegūsiet vairākas priekšrocības:

    • savlaicīgi uzzināsiet par izmaiņām;
    • ietaupīsiet savu laiku;
    • ieekonomēsiet darba resursus;
    • varēsiet ātrāk pieņemt lēmumus jautājumos, kas atkarīgi no klientu un partneru datu izmaiņām;
    • Jums tiks nodrošināta pārskatāma notikumu vēsture ar iespēju sekot izmaiņām attiecīgā uzņēmuma vai personas statusā.

Lai uzzinātu vairāk par Klientu Portfeļa nodrošināto Patiesā labuma guvēju monitoringu vai arī kādu no citiem Klientu Portfeļa piedāvātajiem monitoringiem, aicinām sazināties ar savu klientu konsultantu vai Klientu apkalpošanas daļu zvanot pa tālruni 67844300 vai rakstot uz info@lursoft.lv.

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*