Lursoft news

Sākot ar 15.septembri – izmaiņas izdevniecības “Dienas Mediji” rakstu cenās

2017. gada 30. augusts

Balstoties uz izdevniecības Dienas Mediji noteikto cenrādi, sākot ar š.g. 15.septembri tiks mainītas izdevēja laikrakstu bibliotēkā News.lv pieejamo laikrakstu cenas.

Viena raksta cena, atkarībā no tā publicēšanas dienas, būs:

  • Laikraksta „Diena” šīs dienas raksts: 0,40 EUR;
  • Laikraksta „Diena” raksts, kas vecāks par vienu dienu: 0,60 EUR;
  • Laikraksta „Diena” raksts, kas vecāks par mēnesi: 1,00 EUR;
  • Laikraksta „Diena” (RU) arhīva raksts: 0,12 EUR;
  • Laikraksta „Kultūras Diena un Izklaide” raksts: 2,00 EUR;
  • Žurnāla „Sestdiena” raksts: 2,00 EUR.

Lursoft Laikrakstu bibliotēkā News.lv pieejami avīžu raksti no vairāk nekā 20 gadu sena arhīva. Kopumā šo gadu laikā bibliotēkā uzkrāts jau vairāk nekā 6,3 miljonu liels rakstu arhīvs no vairāk kā 70 dažādiem izdevumiem.

News.lv ir lielisks sabiedrotais ikvienam, kuram interesē pasaulē, valstī un savā reģionā notiekošais, jo laikrakstu bibliotēka sniedz iespēju ne tikai lasīt jaunākās ziņas, bet arī meklēt sev nepieciešamo informāciju ievērojamā publikāciju arhīvā, ļaujot atrast atbildes uz sev interesējošajiem jautājumiem gan par biznesa, politikas, sporta un kultūras tēmu, gan arī par auto, veselības, izglītības u.c. jautājumiem.

Lai ievērojamajā rakstu krājumā nepalaistu garām sev svarīgāko informāciju no jaunākajiem izdevumiem, aicinām izmantot News.lv Laikrakstu aģentu, kas  vienmēr ar e-pasta starpniecību informēs, ja kādā no rakstiem būs pieminēta Jūs interesējošā tēma.

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*