Lursoft news

Klientu Portfelis tagad ļauj sekot līdzi uzņēmumu nodokļu parādiem

2017. gada 11. jūlijs

Kopš š.g. maija vidus ikvienam interesentam Lursoft izziņās ir iespēja uzzināt, vai interesējošajam uzņēmumam ir reģistrēts nodokļu parāds, kas pārsniedz 150 EUR.

Tagad, lai informācijai par nodokļu parādiem varētu sekot līdzi ērtāk un operatīvāk, Klientu Portfelis papildināts ar jaunu monitoringu. Piesakoties monitoringam, tiksiet informēts, ja Jūsu norādītajam uzņēmumam tiks reģistrēts nodokļu parāds, kas pārsniedz 150 eiro, vai arī parāds tiks dzēsts. Tāpat arī iespējams sekot līdzi tam, vai uzņēmumam ir mainījusies nodokļu parāda summa.

Monitoringa datu avots ir Valsts ieņēmumu dienests, kas informāciju par nodokļu parādiem apkopo uz katra mēneša 7.datumu, bet publicēta tā tiek attiecīgā mēneša 15.datumā.

Nepieciešamību maksimāli izvērtēt sadarbības riskus nosaka normatīvie akti. Tieši tādēļ Lursoft aicina izmantot iespēju sekot līdzi informācijai par savu piegādātāju un klientu nodokļu parādiem un samazināt savus biznesa riskus.

Analizējot informāciju par savu esošo vai potenciālo piegādātāju, nodokļu parādu esamība ir viens no faktoriem, kas var būt par argumentu nesadarboties ar konkrēto uzņēmumu. Jo tieši nodokļu parāda esamība var būt kā viena no pazīmēm, kas liecina par uzņēmumu, kas savlaicīgi nenokārto savas saistības, tostarp pret valsti.

Lai pieteiktos Klientu Portfeļa monitoringam, kas ļaus Jums sekot līdzi interesējošo uzņēmumu nodokļu parādu informācijai, lūdzu, sazinieties ar savu klientu konsultantu vai arī Lursoft Klientu apkalpošanas centru, rakstot uz info@lursoft.lv vai zvanot pa tālruni 67844300.

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*