Lursoft news

Lursoft 25. dzimšanas dienā dāvināsim 25% atlaidi Lursoft pakalpojumiem

2017. gada 7. februāris

Tālajā 1992.gadā reģistrēti 37 647 uzņēmumi, no kuriem aktīvi vēl aizvien ir 17 963, rāda Lursoft apkopotā informācija. Šogad šie uzņēmumi atzīmē savu 25 gadu darbības jubileju.

Šo 25 gadu laikā uzņēmumi uzkrājuši neizmērojamu pieredzi, izdzīvojuši krīzes laikus un kāpinājuši izaugsmi ekonomikas augšupejas gados. Starp viņiem atrodami gan mazie uzņēmumi, gan tirgus līderi.

Viņu vidū ir arī Lursoft, kas šo 25 gadu laikā kļuvis par neatņemamu palīgu juridiskām un fiziskām personām, nodrošinot piekļuvi dažādām valstiskas nozīmes datu bāzēm un sniedzot virkni dažādu pakalpojumu, kas ļauj uzņēmējiem sekmīgāk attīstīt savu darbību.

Lursoft savu 25 gadu jubileju atzīmē 14.februārī, un, par godu šim nozīmīgajam notikumam, visas darba dienas garumā no plkst. 9.00 līdz 17.00 saviem pakalpojumiem dāvās 25% atlaidi.

Izmanto iespēju zināt vairāk un būt soli priekšā saviem konkurentiem, jo mūsdienās informācija ir svarīgs resurss, lai nodrošinātu sava uzņēmuma konkurētspēju.

Š.g. 14.februārī visas dienas garumā Tev būs iespēja saņemt ar 25%* atlaidi informāciju gan no Komercreģistra, Uzņēmumu reģistra, Maksātnespējas, Komercķīlu un Laulāto mantisko attiecību reģistru datu bāzēm, gan arī izmantot virkni dažādus noderīgus pakalpojumus, kurus Lursoft radījis un attīstījis šo 25 gadu laikā. Piemēram, salīdzināt sev interesējošos uzņēmumus, pārbaudīt personu saistības vai padziļināti izvērtēt uzņēmumu finanšu stāvokli.

 

*atlaides netiek summētas

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*