Blog

Ko „Gudrā pilsēta” sola Latvijas pašvaldību vadītājiem?

2016. gada 21. septembris

Kā viedie risinājumi palīdz ieekonomēt naudu un gudrāk lietot pašvaldības budžetu, apsaimniekojot atkritumus vai ieviešot ielu apgaismojumu? Kā uzlabot un koordinēt satiksmes plūsmu ar “gudrajiem” luksoforiem? Kā uzlabot ūdens kvalitāti? Kā labāk monitorēt un kontrolēt gaisa piesārņojumu? Šie jautājumi ir aktuāli ikvienam pilsētas saimniekam, jo arvien vairāk cilvēku pārceļas uz pilsētām labāka darba iespēju un augstākas dzīves kvalitātes dēļ. Tādēļ ir  svarīgi cilvēkus noturēt savā pilsētā, tostarp piesaistot tos ar efektīvu, uzlabotu infrastruktūru un drošu vidi.

Koncerns „Bosch” ir  pasaules līderis  tāda mēroga projektu realizēšanā kā viedās pilsētas. Tādēļ Latvijas pašvaldību vadītāji, uzņēmēji un nozaru speciālisti ir aicināti izmantot unikālu iespēju – 21. oktobrī apmeklēt „Lietu interneta” (Internet of Things) konferenci Ķīpsalā, kur viens no lektoriem būs arī „Bosch” valdes loceklis Ziemeļu reģionā Stefans Bergmans, kurš ir tieši atbildīgs par sava koncerna jauno biznesa virzienu attīstību Skandināvijas valstīs.

bosch-web-780x200-2

Bergmans dalīsies pieredzē un sava koncerna plānos par tēmu „Gudrās pilsētas un savienotie transportlīdzekļi” (Smart Cities & Connected Vehicles). Saturs būs īpaši noderīgs dažādu nozaru profesionāļiem, uzņēmējiem, pilsētplānošanas speciālistiem un pašvaldību vadītājiem.

Vēl konferencē: „Samsung”, „Deloitte”, „Siemens”, „ABB” un „Kaspersky” pārstāvji par IoT lietojumu dažādās nozarēs: pilsētplānošanā, medicīnā, būvniecībā, finansēs, loģistikā u. c. Konferences galvenais partneris – jauno tehnoloģiju eksperts „Knowledgeprice.com”. Konferences apmeklējums ir bez maksas, iegādājoties izstādes „RIGA COMM 2016” ieejas biļeti.

Vairāk par konferenci

„Lietu interneta” konference notiek izstādē „RIGA COMM 2016” Ķīpsalā. „RIGA COMM” ir ikgadējs IT un biznesa pasākums dažādās nozarēs strādājošajiem uzņēmējiem, valsts iestāžu vadītājiem un IT profesionāļiem, kur vienuviet iepazīt aktuālāko Baltijas un ārvalstu digitālo piedāvājumu, konsultēties ar ekspertiem un kopīgi izvēlēties piemērotākos risinājumus savam biznesam vai organizācijai. Šī gada jaunumi – Gadžetu zona un Baltijā pirmā „Lietu interneta” konference. Izstādes partneris – IT uzņēmums „Lursoft”.

 

Par izstādiwww.rigacomm.com

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*