Lursoft news

Seko līdzi aktuālajai tiesu informācijai ar Tiesas sēžu kalendāra monitoringu

2016. gada 24. augusts

Klientu Portfelī līdztekus citiem monitoringu veidiem tiek piedāvāts Tiesas sēžu kalendāra monitorings, kas ļauj ērti sekot līdzi aktuālajai informācijai par interesējošā uzņēmuma tiesas procesiem. Monitorings sniedz informāciju gan par nozīmēto tiesas datumu un vietu, gan prasītāju un procesa veidu.

Lursoft klienti jau atzinīgi novērtējuši gan Klientu Portfeļa Tiesas sēžu kalendāra monitoringu, gan Tiesas sēžu sarakstu, kas tagad papildināts ar tiesu nolēmumiem.

Atgādinām, ka līdz š.g. 19.oktobrim, lai novērtētu un iepazītos ar papildināto Tiesas sēžu sarakstu, Lursoft saviem klientiem dāvina neierobežotu bezmaksas piekļuvi visiem Tiesas sēžu sarakstā pieejamajiem tiesu nolēmumiem.

Lai piekļūtu Tiesas sēžu saraksta tiesu nolēmumiem, autorizējaties Klientu Portfelī ar saviem lietotāja rekvizītiem un sākat lietot Tiesas sēžu sarakstu!
Uz Klientu Portfeli

Informācija, vai interesējošajam procesam ir pieejami tiesu nolēmumi, atrodama Tiesas sēžu saraksta kolonnā „Nolēmums lietā”, kā arī attiecīgās tiesas sēdes kartiņā sadaļā „Tiesas nolēmumi lietā”.

Lai iegūtu papildu informāciju par Tiesas sēžu kalendāra monitoringu un Tiesas sēžu sarakstu, sazinieties ar mums, rakstot e-pastu uz info@lursoft.lv vai zvanot 67844300.

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*