Lursoft news

Noskaidroti Lursoft Eksperimenta dalībnieki

2016. gada 23. marts

Lursoft ir pārliecināts, ka mūsdienīgu IT risinājumu izmantošana var palīdzēt uzņēmējiem efektivizēt savu darbu un sasniegt labākus rezultātus.

Lai par to varētu pārliecināties ikviens, februāra izskaņā Lursoft aicināja uzņēmējus pieteikties Eksperimentam, kura mērķis ir parādīt, kā ar dažādu risinājumu palīdzību iespējams optimizēt uzņēmuma procesus, mazināt biznesa riskus, efektivizēt darbu ar debitoriem un paplašināt noieta tirgus.

Izvērtējot saņemtos pieteikumus, izvēlēti trīs Eksperimenta dalībnieki, kuru gaitām turpmāko gadu varēs sekot līdzi ikviens interesents. Eksperimenta ietvaros būs iespējams uzzināt, kā sava biznesa darbu efektivizē Durbes novada uzņēmums SIA Krastmaļi sēklas, galvaspilsētā bāzētā SIA Būves un būvsistēmas un reģionālā daudzprofilu neatliekamās medicīniskās palīdzības ārstniecības iestāde SIA Vidzemes slimnīca Valmierā.

Lursoft valdes locekle Daiga Kiopa: „Aizņemtajā ikdienā uzņēmējiem bieži vien neatliek laika iedziļināties tehnoloģisko risinājumu piedāvājumā, tādēļ nereti tiek palaistas garām lieliskas iespējas, kas varētu palīdzēt ievērojami uzlabot uzņēmumu efektivitāti. Tieši tādēļ, vēloties palīdzēt uzņēmējiem saskatīt sava biznesa potenciālu un palielināt darba ražīgumu, aicinājām uzņēmējus iesaistīties Lursoft Eksperimentā. Mūsu eksperti, izzinot uzņēmuma procesus un šī brīža problēmas, Eksperimenta gaitā palīdzēs atrast labākos risinājumus – gan sniedzot uzņēmuma speciālistiem konsultācijas, gan nodrošinot bez maksas nepieciešamo pakalpojumu klāstu. Mūsu mērķis ir, uzlabojot uzņēmuma efektivitāti, sekmēt tā attīstību un izaugsmi. ”

SIA Krastmaļi sēklas ir 2009.gadā reģistrēts ģimenes uzņēmums ar specializāciju sēklkopībā un nodarbojas ar zālāju sēklu, minerālmēslu un dārza preču tirdzniecību. Uzņēmums 2014.gadā ar darba vietām nodrošinājis 8 strādājošos un apgrozījis 798,6 tūkst.EUR.

Krastmaļi sēklas

Otrs Lursoft Eksperimenta dalībnieks SIA Būves un būvsistēmas dibināts 2002.gadā un jaunu un rekonstruējamu objektu attīstītājiem piedāvā projekta vadības, uzraudzības un konsultantu pakalpojumus būvniecības procesā. Uzņēmums 2014.gadā apgrozījis 740,0 tūkst.EUR un strādājis ar 42 tūkst.EUR peļņu.

Trešais Ekperimenta dalībnieks SIA Vidzemes slimnīca nodrošina diennakts medicīnisko palīdzību vairāk nekā 220 tūkstošiem Vidzemes reģiona iedzīvotāju. 2014.gadā Vidzemes slimnīcas dienas stacionārā ārstēti 3 353 pacienti, nodrošināti 61 248 ambulatori apmeklējumi un uzņemšanas nodaļā pēc neatliekamās palīdzības un ar ātrās medicīniskās palīdzības starpniecību nogādāti 21 392 pacienti.

Vidzemes slimnīca

Aicinām sekot līdzi Eksperimenta dalībnieku gaitām Lursoft blogā un sociālajos tīklos, kur varēsiet uzzināt, kā uzņēmumi, ņemot vērā ekspertu ieteikumus, efektivizē savu ikdienas darbu.

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*