Lursoft news

Klientu Portfelis piedāvā jaunumu – Akcīzes preču licenču monitoringu

2016. gada 9. februāris

Klientu Portfelis paplašinājis piedāvāto monitoringu klāstu, tagad nodrošinot arī informācijas apmaiņu par izsniegtajām speciālajām atļaujām (licencēm) un komersantu darbībām ar akcīzes precēm.

Pateicoties jaunajam monitoringam, Klientu Portfeļa lietotājiem būs iespēja ērti sekot līdzi jaunu licenču reģistrēšanai, anulēšanai vai apturēšanai, kā arī citiem saistītajiem notikumiem, kas ļaus operatīvāk organizēt sava uzņēmuma darbu un piesaistīt jaunus klientus un sadarbības partnerus.

Izmantojot jauno Klientu Portfeļa monitoringu, regulāri e-pastā tiksiet informēti par uzņēmumiem izsniegtajām licencēm, to derīguma termiņu, anulēšanu, darbības vietām un veidu.

Klientu Portfelis patlaban piedāvā vairāk nekā 120 dažādus monitoringu notikumus, kas ikdienā palīdz sekot līdzi svarīgākajām izmaiņām savu klientu un sadarbības partneru datos, ļaujot vienmēr būt informētam par notiekošo un nepieciešamīgas gadījumā ātri pieņemt lēmumus, kas saistīti ar izmaiņām klientu un partneru datos.

Lai uzzinātu vairāk par Klientu Portfeļa Akcīzes preču licenču monitoringu, aicinām sazināties ar savu klientu konsultantu vai Klientu apkalpošanas daļu zvanot pa tālruni 67844300 vai rakstot uz info@lursoft.lv.

Ja vēl neesat Klientu Portfeļa lietotājs, aicinām pieteikties izmēģinājumam, lai novērtētu pakalpojuma priekšrocības: https://www.klientuportfelis.lv/lv/site/signup

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*