Lursoft news

Uzziņu dienests 1188 un Lursoft apvieno pieredzi, lai Tu uzzinātu vairāk

2015. gada 25. marts

Lai ikvienam būtu iespēja vienkopus uzzināt pēc iespējas plašāku informāciju par Latvijas uzņēmumiem, Uzziņu dienests 1188 un Lursoft ir apvienojuši savu pieredzi, papildinot 1188 uzņēmumu uzziņas ar jaunu sadaļu Juridiskā informācija, savukārt Lursoft izziņas – ar 1188 portālā pieejamiem uzņēmumu kontaktiem.

Pateicoties sadarbībai ar Lursoft, Uzziņu dienesta 1188 portāla apmeklētāji tagad varēs uzzināt precīzu uzņēmuma nosaukumu, tā statusu, reģistrācijas formu un numuru, kā arī juridisko adresi. Tagad 1188 Biznesa uzziņu katalogā uzreiz būs pieejami dati par meklētā uzņēmuma iesniegtajiem gada pārskatiem, iepriekšējiem nosaukumiem un adresēm, kā arī iespēja pārliecināties, vai uzņēmumam ir reģistrēti apgrūtinājumi.

„Mēs esam pārliecināti, ka portāla www.1188.lv klienti atzinīgi novērtēs jaunas iespējas vienuviet atrast gan faktisko informāciju par sev interesējošu uzņēmumu, gan juridiskos datus,” stāsta Lattelecom BPO izpilddirektore Agnese Paegle.

Uzziņu dienesta 1188 un Lursoft sadarbība paplašinājusi Lursoft lietotāju iespējas, sniedzot iespēju papildus dažādiem reģistriem meklēt interesējošos uzņēmumus arī 1188 katalogā un uzzināt to faktisko kontaktinformāciju.

Lursoft valdes locekle Daiga Kiopa: „Mūsu pieredze rāda, ka lietotājiem ir svarīgi, lai visu nepieciešamo informāciju par uzņēmumiem varētu atrast vienkopus, tādēļ esam priecīgi sadarboties ar Uzziņu dienestu 1188, ļaujot ikvienam interesentam turpmāk vienuviet iegūt gan uzņēmumu juridisko, gan arī faktisko informāciju. Apvienojot Lursoft un Uzziņu dienesta 1188 pieredzi, ieguvējs noteikti būs ikviens, kuram ir svarīgi, lai informāciju varētu atrast ātri, un, kas būtiski, lai tā būtu aktuāla un uzticama.”

1188_Lursoft

Par Uzziņu dienestu 1188 un Lursoft

Uzziņu dienests 1188 darbojas kopš 1996.gada, un šo gadu laikā izpelnījies klientu uzticību kā uzticams informācijas avots, kas spēj sniegt atbildes uz visdažādākā veida jautājumiem, sākot ar jautājumiem par uzņēmumiem un izklaides, kultūras pasākumiem, beidzot ar informāciju par sabiedriskā transporta kustības sarakstiem, laika ziņām, horoskopiem un pat receptēm.

Lursoft ir IT uzņēmums ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi, kuru laikā tas kļuvis par neatņemamu palīgu gan juridiskām, gan fiziskām personām, nodrošinot piekļuvi ne tikai plašai valstiskas nozīmes juridiskās informācijas datu bāzei, bet arī sniedzot virkni dažādu pakalpojumu, kas ļauj uzņēmējiem veiksmīgāk attīstīt savu darbību, tostarp, analītiskos pakalpojumus, monitoringus, B2B risinājumus u.c.

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*