Blog

Noderīga lasāmviela: Nelieciet man domāt!

2015. gada 26. janvāris

nelieciet-man-domatSena indiāņu teika vēsta, ka katrā no mums mīt un savā starpā cīnās divi vilki – viens ir labs, čakls un mērķtiecīgs, otrs – ļauns, slinks un skaudīgs. Uzvar tas, kuru mēs barojam.
Šī grāmata ir par pārdošanu un uzvarām – pašam pār sevi un pēc tam – pār konkurentiem. Par uzdrīkstēšanos sākt darīt jaunas lietas un darīt ierastās lietas citādi. Par to, kā panākt eksperta līmeņa sniegumu, mainot savu domāšanu. Kā vadīt un iedvesmot komandu kopīgiem mērķiem un sasniegt izvirzītos rezultātus.

Edgars saka: “Es ticu, ka ikviena grāmata atrod savu lasītāju, nevis otrādi. Arī tam, ka dzīvē nav nejaušību un, ja reiz turi šo grāmatu rokās, tas nozīmē, ka jums abiem bija lemts satikties.”

Edgars Untāls ir pārdošanas eksperts ar vairāk nekā 12 gadu pieredzi šajā jomā, savā pārdevēja karjerā ir veicis vairāk nekā 13 000 pārdošanas vizītes pie klientiem, bijis starptautiskas farmācijas kompānijas tirdzniecības vadītājs un personīgi iepazinis pārdošanas darba izaicinājumus. Šobrīd Edgars vada apmācību un konsultāciju uzņēmumu SIA „CCGroup”, ir (ICF) sertificēts koučs un biznesa treneris, kā arī grāmatu „Pārdošanas Burvis”un „Nelieciet man domāt!” autors.

Grāmatu meklē labākajās grāmatnīcās un zvaigzne.lv

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*