Lursoft news

20.martā no 10:00 līdz 12:00 Uzņēmumu izziņu maksas pakalpojumiem 70% atlaide!

2014. gada 18. marts

Pirms darījumu slēgšanas ir svarīgi pārbaudīt potenciālā sadarbības partnera dalībnieku un amatpersonu vārdus, reģistrētās prokūras un izmaiņas, kā arī uzņēmuma galvenos finanšu rādītājus. Tas bieži vien savlaicīgi ļauj izvairīties no nevajadzīgiem riskiem un pārliecināties, kas patiesībā slēpjas zem uzņēmuma nosaukuma.

Tieši tādēļ Lursoft saviem klientiem ir sarūpējis īpašu piedāvājumu – š.g. 20.martā laika posmā no plkst. 10:00 līdz 12:00 Uzņēmumu izziņu maksas pakalpojumi būs pieejami ar 70% atlaidi.

Tas nozīmē, ka ceturtdien, izmantojot karsto stundu piedāvājumu, ar 70% atlaidi varēsiet uzzināt interesējošo uzņēmumu aktuālos un vēsturiskos dalībniekus, amatpersonas un prokūras, kā arī iepazīties ar izmaiņu žurnālu un gadījumā, ja piekļūšanai Lursoft datu bāzēm izmantojat Internetbanku, apskatīt uzņēmuma finanšu datus, kas Lursoft abonentiem ikdienā pieejami bez maksas.

Lai uzzinātu, kā kļūt par Lursoft abonentu, kas nodrošina ievērojamas priekšrocības, tai skaitā arī plašu bezmaksas pakalpojumu klāstu, aicinām sazināties ar mums, rakstot e-pastu uz info@lursoft.lv vai arī zvanot pa tālruni 67844300.

Lai nepalaistu garām Lursoft Karstās stundas, jau tagad atzīmē tās savā plānotājā!

Tiekamies 20.martā no plkst. 10:00 līdz 12:00 Lursoft Karstajās stundās!

 

Papildus informācija:

Lai atrastu interesējošos uzņēmumus, apmeklē https://www.lursoft.lv/uznemumu_registrs.html

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*