Lursoft news

Uzzini pirmais – monitorē savu debitoru kavētos maksājumus!

2014. gada 9. janvāris

Lursoft tagad piedāvā monitorēt arī kavēto maksājumu datu bāzes notikumus, kas ļauj maksimāli ātri uzzināt par citu nenokārtotajām saistībām un savlaicīgi reaģēt, lai samazinātu potenciālos zaudējumus.

Kavēto maksājumu datu bāzes monitorings ļaus ne tikai uzzināt par reģistrētajiem un publicētajiem debitoru kavētajiem maksājumiem, bet arī par veiktajiem maksājumiem, to pilnīgu apmaksu un citām ar to saistītām darbībām.

Prognozējams, ka, sākot izmantot jauno monitoringu, krietni uzlabosies Debitoru portfelī reģistrēto kavēto maksājumu atmaksas disciplīna, jo ziņas pie kreditora par debitora parādiem nonāks daudz ātrāk.

Lai sāktu izmantot Kavēto maksājumu datu bāzes monitoringu, pievienojiet to jau esošajiem sarakstiem vai arī izveidojiet jaunu sarakstu, norādot tajā uzņēmumu nosaukumus vai reģistrācijas numurus.

Lai uzzinātu atbildes uz sev interesējošajiem jautājumiem par jaunieviesto monitoringu vai citiem Klientu Portfeļa piedāvātajiem pakalpojumiem, aicinām sazināties ar mums, zvanot pa tālruni 67844300 vai rakstot e-pastu uz info@lursoft.lv.

Ja vēl neizmantojat Klientu Portfeļa sniegtās iespējas, piesakieties izmēģinājumam https://www.klientuportfelis.lv/lv/site/signup!

Papildus informācija par Klientu Portfeli: https://www.klientuportfelis.lv/lv/par-klientu-portfeli

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*