Lursoft news

Lursoft pasniedz speciālbalvu Biznesa tīģera finālistam Jānim Betheram

2013. gada 14. jūnijs

Ceturtdien, 13.jūnijā, svinīgā gaisotnē tika noskaidrots titula Biznesa Tīģeris 2013 ieguvējs. Konkursa finālam tika izvirzīti 5 dalībnieki, kuri iepriekšējās kārtās uzrādīja vislabākos rezultātus. Finālistu vidū šogad bija iekļuvuši Brīvais Vilnis valdes priekšsēdētājs Arnolds Babris, Lattelecom privāto un biznesa klientu atbalsta daļas vadītājs Artūrs Pielēns-Pelēns, Enefit valdes priekšsēdētājs Jānis Bethers, Optic Guru direktors Jānis Kossovičs un iMedia direktors Artūrs Bernovskis, kurš no dalības konkursa finālā izstājās darījuma brauciena dēļ uz ārvalstīm.

Konkursu dalībnieku rezultāti pēc pusfināla bija ļoti līdzvērtīgi, tādēļ, kā norāda žūrija, tās darbs, lai noteiktu uzvarētāju, šoreiz bija jo īpaši grūts. Šogad Biznesa tīģeris 2013 titulu ieguva uzņēmumu grupas Optic Guru direktos Jānis Kossovičs, kurš atzīst, ka nav vajadzības izdomāt riteni no jauna, bet tam vienkārši ir jābūt citādam.

Lursoft speciālbalvu, novēlot uzņēmumam augt un sekmīgi attīstīt savu turpmāko darbu, ieguva Enefit valdes priekšsēdētājs Jānis Bethers.

Lursoft sveic visus Biznesa tīģeris 2013 finālistus, novēlot sasniegt izvirzītos mērķus un neapstāties pie jau sasniegtā!

Biznesa tīģeris

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*