Lursoft news

UR rīko semināru komersantiem par e-iespējām

2011. gada 27. aprīlis

Piektdien, 13. maijā no plkst. 09.45 līdz 14.00 Uzņēmumu reģistrs sadarbībā ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības un Latvijas valsts radio un televīzijas centru rīko informatīvu semināru „Valsts e-iespējas komersantiem”.

Uzņēmumu reģistrs nepārtraukti turpina pilnveidot savu darbu, lai tā sniegtie pakalpojumi pilnībā apmierinātu komersantu un sabiedrības intereses. Šobrīd galvenā Uzņēmumu reģistra prioritāte – nodrošināt, lai pakalpojumus būtu iespējams saņemt, izmantojot informācijas un komunikāciju tehnoloģiju sniegtās priekšrocības, tādējādi samazinot administratīvo slogu komersantiem un atvieglojot dokumentu iesniegšanu.

Seminārs tiek rīkots, lai iepazīstinātu esošos un topošos komersantus ar Uzņēmumu reģistra piedāvātajiem e-pakalpojumiem, bet ne tikai – seminārā būs iespēja iegūt informāciju arī par citām valsts piedāvātajām e-iespējām, uzzināt visu par e-parakstu – kas tas ir, kā izskatās, kādas ir tā lietošanas priekšrocības un risinājumi (viedkartes e-paraksts, virtuālais e-paraksts). Semināra laikā dalībniekiem būs vienreizēja iespēja arī darboties pašiem, konsultējoties ar ekspertiem. Interesenti varēs izmēģināt pieteikt jauna komersanta reģistrāciju vai grozījumus Uzņēmumu reģistrā elektroniski, iegādāties virtuālo e-parakstu, izmēģināt kādu no Latvijas valsts portālā pieejamajiem e-pakalpojumiem.

Dalības maksa par semināru – 24,40 Ls, pieteikšanās līdz 10.maijam.

Papildu informācija:

Semināra programma un papildus informācija: http://www.ur.gov.lv/?a=936&z=549&v=lv

 

Informāciju sagatavoja: LR Uzņēmumu reģistrs

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*