Lursoft news

Arta Kampara publicitātei tendence pieaugt

2011. gada 11. marts

Lursoft Laikrakstu bibliotēkas dati liecina, ka ekonomikas ministra Arta Kampara publicitātei kopš rudenī notikušajām Saeimas vēlēšanām ir tendence ar katru mēnesi pakāpeniski pieaugt.

Pēdējo divpadsmit mēnešu laikā A. Kampars pieminēts 3 168 avīžu rakstos un ziņu aģentūras BNS ziņās, savukārt augstākā publicitāte ministram bijusi februārī. Salīdzinot ar oktobra datiem, kad Arta Kampara vārds figurējis 261 rakstā, februārī ministra publicitāte pieaugusi par 33,71%.

Arta Kampara publicitāte

No visiem rakstiem, kuros februārī pieminēts Artis Kampars, 157 autors bijusi ziņu aģentūra BNS, savukārt no Latvijas centrālajiem laikrakstiem ekonomikas ministra vārds visbiežāk figurējis avīzes Diena publikācijās. Jāpiebilst, ka īpaši bieži saistībā ar dažādiem normatīvajiem dokumentiem ministrs minēts arī izdevumā Latvijas Vēstnesis (februārī – 39 raksti).

Februārī Arta Kampara publicitātes pieaugumu plašsaziņas līdzekļos nodrošinājušas diskusijas par aprīlī gaidāmajiem jaunajiem elektroenerģijas tarifiem, izmaiņām Lattelecom padomes sastāvā un lēmumu ļaut arī turpmāk Ievai Jaunzemei vadīt Konkurences padomi.

Otra augstākā publicitāte pēdējo divpadsmit mēnešu laikā ekonomikas ministram A. Kamparam fiksēta pagājušā gada jūnijā, kas saistāma ar vairākiem publiski apspriestiem jautājumiem saistībā ar Latvijas dalību WorldExpo izstādē un Latvenergo ārkārtas akcionāru sapulces sasaukšanu, kuras laikā no valdes tika atsaukts gan K. Miķelsons, gan A. Meļķo.

Pērn jūnijā prese ziņoja, ka apdraudēta ir Arta Kampara vieta ekonomikas ministra amatā, jo saistībā ar atsevišķiem lēmumiem, kuri pieņemti nepārdomāti un sasteigti, opozīcija rosinājusi ministram izteikt neuzticību. Par neuzticības izteikšanu A. Kamparam nobalsoja 48 deputāti, savukārt pret atlaišanu bija 49 koalīcijas un frakcijām nepiederošie deputāti, kas ekonomikas ministram ļāva saglabāt savu amatu.

Papildu informācija:

Lursoft laikrakstu bibliotēka: http://www.news.lv

Fizisko personu publicitāte: http://news.lv/publicity/form/fiziska-persona

Arta Kampara publicitātes dati: http://news.lv/publicity/Kampars-Artis

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*