Lursoft news

Noskaidroti “Gazele 2010” balvu ieguvēji

2010. gada 20. decembris

Š.g. 15.decembrī norisinājās “Gazele 2010” apbalvošanas ceremonija, kuras laikā tika noskaidroti un godināti straujāk augošie uzņēmumi no Kurzemes, Vidzemes, Zemgales, Latgales un Rīgas.

Balvas ieguva:

“Lursoft” speciālbalvu ieguva SIA “Cita lieta”. Pateicoties veiksmīgajai mārketinga politikai, uzņēmuma apgrozījums 2009.gadā palielinājies par 40%, bet peļņa pieaugusi 2,5 reizes. Kā atzīst paši SIA “Cita lieta” pārstāvji, tad aizvadītā gada sasniegumus nodrošinājusi jaunā produktu līnija “Pien SPA”, kas, pateicoties augstajām kvalitātes īpašībām un pievilcīgajam iepakojuma dizainam, guvusi lielu atzinību klientu vidū.

Gazele 2010 apbalvošanas ceremonija

Gazele 2010 apbalvošanas ceremonija

SEB banka savu speciālbalvu pasniedza SIA “Straujupīte”.

Informācijai:

Šis ir jau desmitais gads, kad “Lursoft” piedalās uzņēmumu datu apstrādē, lai sadarbībā ar laikrakstu “Dienas bizness” veidotu Latvijas visstraujāk augošo uzņēmumu sarakstu.

“Gazele 2010” mērķis ir apzināt Latvijas mazos un vidējos uzņēmumus, kuri sevi ir veiksmīgi pieteikuši Latvijas uzņēmējdarbībā, bet kuru darbības apjomi nav tik lieli, lai iekļūtu mediju veidotajos lielo uzņēmumu sarakstos. Tā kā mazie un vidējie uzņēmumi ieņem būtisku lomu Latvijas reģionu un visas valsts ekonomikas attīstībā, ik gadu tiek apkopots Gazeļu saraksts.

Papildus informācija:

Dienas bizness: Apbalvo labākās Gazeles: http://db.lv/r/474-visas-zinas/232839-apbalvo-labakas-gazeles

Apbalvošanas ceremonijas bilžu galerija: http://www.draugiem.lv/lursoft/gallery/index?aid=32075765

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*