Lursoft news

DnB NORD internetbankas lietotājiem Lursoft pakalpojumi tagad pieejami arī bez līguma

2010. gada 6. augusts

Lursoft DnB NORD internetbankas lietotājiem piedāvā Lursoft pakalpojumu saņemšanai pieslēgties ar bankas piešķirtajām parolēm.

Ja Jūs esat DnB NORD internetbankas lietotājs, turpmāk par Lursoft sniegtajiem pakalpojumiem varat norēķināties ar savas internetbankas starpniecību. Izmantojot DnB NORD internetbankas piešķirtās paroles, nepieciešamos pakalpojumus varat saņemt uzreiz, neslēdzot līgumu ar Lursoft. Šāds norēķinu veids ir izdevīgs, ja Lursoft pakalpojumus neizmantojat regulāri.

DnB NORD internetbankas lietotājiem tiek nodrošināta pieeja visiem Lursoft sniegtajiem pakalpojumiem, tai skaitā arī vairāk nekā 40 valstiskas nozīmes reģistriem. Internetbankas lietotāji var saņemt Lursoft datu apstrādes pakalpojumus par Latvijas un citu Eiropas valstu uzņēmumiem, kā arī izmantot Laikrakstu bibliotēku www.news.lv, kurā pieejamas publikācijas no vairāk nekā 50 Latvijas centrālajiem un reģionālajiem preses izdevumiem.

DnB NORD internetbankas lietotājiem tiek piedāvāts izmantot pakalpojumu ”Mani dati valsts reģistros”. Pakalpojuma ietvaros lietotājs bez maksas var pārbaudīt savus datus dažādos valsts reģistros, piemēram, iegūt informāciju par savām neapmaksātajām soda kvītīm un uzkrātajiem soda punktiem, kas fiksēti CSDD reģistros, pārbaudīt datus par sev piederošajiem transporta līdzekļiem, nederīgajiem – anulētajiem personas dokumentiem u.c.

Latvijas lielāko banku sniegtie dati liecina, ka patlaban Lursoft pakalpojumus, neslēdzot līgumu, var izmantot vairāk nekā 2,23 miljoni Latvijas iedzīvotāju. Pakalpojumi pieejami AS “Swedbank”, AS “SEB Banka”, DnB NORD Banka, AS “Norvik Banka”, Nordea banka, AS “Latvijas Krājbanka” un AS “Citadele banka” internetbanku lietotājiem.

Papildu informāciju par Lursoft pakalpojumiem varat iegūt, zvanot uz Lursoft Klientu apkalpošanas daļu pa tālruni 67844300 vai sūtot e-pastu uz info@lursoft.lv.

Papildu informācija:

Internetbanku lietotājiem: http://www.lursoft.lv/lv/internetbanku_lietotajiem.html

Pakalpojumu cenas: http://www.lursoft.lv/cenas.html

Mani dati valsts reģistros: http://www.lursoft.lv/mani_dati_registros.html

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*