Lursoft news

Lursoft piedāvā jaunu pakalpojumu – Iesniegtie gada pārskati nozarē

2010. gada 17. maijs

Lai nodrošinātu iespēju vienkopus iegūt informāciju par interesējošās nozares uzņēmumiem, kuri iesnieguši gada pārskatus, Lursoft piedāvā jaunu pakalpojumu – Iesniegtie gada pārskati nozarē.

Mūsdienās, kad cilvēki savu laiku cenšas izmantot pēc iespējas lietderīgāk, svarīgi izvēlēties pakalpojumus, kuri vienkopus nodrošina visu darbam būtiskāko informāciju.

Rūpējoties par lietotāju laika ekonomiju, Lursoft piedāvā izmantot jaunu pakalpojumu – Iesniegtie gada pārskati nozarē. Ar pakalpojuma palīdzību iespējams iegūt informāciju par to, kuri interesējošās nozares uzņēmumi iesnieguši gada pārskatus.

Lietotāji bez maksas var iegūt informāciju par to, kuri nozares uzņēmumi par konkrēto pārskata periodu ir iesnieguši:

  • gada pārskatu;
  • peļņas / zaudējumu aprēķinu;
  • bilanci;
  • naudas plūsmu.

Tāpat arī iespējams uzzināt, vai par konkrētajiem nozares uzņēmumiem pieejama finanšu analīze un izvērstā finanšu analīze.

Ar jaunā pakalpojuma palīdzību Jūs varat ērti sekot līdzi saviem sadarbības partneriem un konkurentiem, iegūstot aktuālāko informāciju par iesniegtajiem gada pārskatiem, kā arī saņemt darbam nepieciešamo finanšu informāciju, kas atrodas tikai viena klikšķa attālumā.

Vairāk par jauno pakalpojumu varat uzzināt, zvanot uz Lursoft Klientu apkalpošanas daļu pa tālruni 67844300 vai sūtot e-pastu uz info@lursoft.lv.

Papildu informācija:

Iesniegtie gada pārskati nozarē: http://www.lursoft.lv/Iesniegtie_gada_parskati_nozare.html

NACE klasifikators: http://nace.lursoft.lv/

Uzņēmumu gada pārskatu reģistrs: http://www.lursoft.lv/Lursoft_uznemumu_gada_parskatu_registrs.html

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*