Lursoft news

Lursoft pirmajiem samazināta pamatkapitāla SIA dāvina iespēju izvietot reklāmu katalogā www.zo.lv

2010. gada 11. maijs

Lursoft, atbalstot jaunos uzņēmējus, pirmajiem reģistrētajiem SIA ar samazinātu pamatkapitālu dāvina iespēju izvietot sava uzņēmuma reklāmu katalogā www.zo.lv.

2010.gada 15.aprīlī Saeimā pieņemtie grozījumi Komerclikumā paredz, ka no š.g. 1.maija SIA var dibināt ar samazinātu pamatkapitālu. Šādi grozījumi likumā pieņemti ar mērķi veicināt uzņēmējdarbības vides attīstību Latvijā, radot labvēlīgākus nosacījumus jaunu uzņēmumu dibināšanai.

Uzņēmumu reģistra sniegtā informācija liecina, ka maija pirmajā darba dienā ir saņemti pieci pieteikumi samazināta pamatkapitāla SIA dibināšanai, bet pirmajā nedēļā – 24. Pirmie samazināta pamatkapitāla uzņēmumi – SIA “SUNSHINE” un SIA “DZELDA 125” – reģistrēti piektdien, 7.maijā.

Jaundibinātā SIA “SUNSHINE” pamatkapitāls ir 10 lati, bet SIA “DZELDA 125” 1 lats.

Lursoft, atbalstot jaunos uzņēmējus, dāvina SIA “DZELDA 125” un SIA “SUNSHINE” iespēju izvietot sava uzņēmuma reklāmu kontaktu katalogā www.zo.lv. Tādejādi jaunajiem uzņēmējiem ir lieliska iespēja iepazīstināt kataloga lietotājus ar sava uzņēmuma sniegtajiem pakalpojumiem vai ražotajiem produktiem.

Lai vienotos par dāvanas saņemšanu, uzņēmumu pārstāvjus lūdzam sazināties ar Lursoft pa tālruni 67844293 vai e-pastu info@zo.lv*.

Informācijai:

Zo.lv ir uzņēmumu katalogs, kurā atrodama informācija par visiem Latvijā reģistrētajiem komersantiem. Aktuālāko uzņēmumu sarakstu nodrošina kataloga sasaiste ar Lursoft datu bāzēm. Katalogā www.zo.lv ikviens var bez maksas papildināt datus par savu uzņēmumu, pievienojot papildu kontaktinformāciju, logotipu, uzņēmuma aprakstu un produktus / pakalpojumus.

Papildu informācija:

Biznesa kontaktu katalogs www.zo.lv

Grozījumi Komerclikumā no 2010.gada 1.maija

* Piedāvājums ir spēkā mēnesi no ziņas publicēšanas brīža

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*