Lursoft news

Lursoft aicina uzņēmējus piedalīties Ēnu dienā

2010. gada 21. janvāris

Š.g. 17. februārī jau desmito gadu pēc kārtas norisināsies Junior Achievement – Latvija (JAL) rīkotā Ēnu diena.

Ēnu dienas laikā skolēni no 1. – 12. klasei apmeklēs dažādas darba vietas un uz 4 – 6 stundām kļūs par darbinieku ēnām. Skolēniem tiks dota iespēja vērot un izzināt savu ēnu devēju ikdienas darbu, iepazīstoties ar profesijas noslēpumiem.

Ēnu diena tiek organizēta ar mērķi veicināt un pilnveidot skolēnos radošo potenciālu un uzņēmējspējas jau no pirmajiem skolas gadiem.

Rūpējoties par skolēnu redzesloka paplašināšanu un izpratnes veidošanu par zināšanām un prasmēm, kas nepieciešamas, lai nākotnē sevi realizētu iecerētajā profesijā, SIA “Lursoft IT” (Lursoft) ir kļuvis par Ēnu dienas informatīvo atbalstītāju.

Lursoft valdes locekle Daiga Kiopa: “Lursoft aicina uzņēmumus piedalīties Ēnu dienā, jo, mūsuprāt, uzņēmējiem ir jābūt sociāli atbildīgiem un jādod savs pienesums, aktīvi iesaistoties jauniešu izglītošanā.” Ēnu diena ir iespēja iepazīstināt skolēnus ar stabilu, ilgtermiņā veiksmīgi strādājošu uzņēmumu ikdienas darbu un veidot jauniešu izpratni par uzņēmējdarbībā svarīgām vērtībām, skaidro D. Kiopa.

Laikā, kad uzņēmumi izmanto plašsaziņas līdzekļus un interneta resursus, lai informētu sabiedrību par savu attīstību un jaunumiem, projekts Ēnu diena ir vēl viens veids, kā veidot pozitīvu publicitāti, informējot skolēnus, viņu vecākus un skolotājus par uzņēmuma piedāvājumu un nozares aktualitātēm.

Lursoft aicina uzņēmējus aktīvi iesaistīties Ēnu dienā, piesakot savu dalību interneta mājas lapā www.enudiena.lv.

Papildu informācija:

Ēnu dienas mājas lapa: http://www.enudiena.lv

Pieteikt savu uzņēmumu Ēnu dienai:http://www.enudiena.lv/lv/enudevejiem/ienakt

Kas jāzina ēnu devējiem?: http://www.enudiena.lv/lv/kas-jazina-enu-devejiem

Par Junior Achievement – Latvija: http://www.jal.lv/parjal/Lapas/default.aspx

Informāciju sagatavoja:

Indra Jansone,

SIA Lursoft IT web redaktore

tālr. 67844293, e-pasts: indra@lursoft.lv

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*