Lursoft news

Apbalvos 2008. gada Latvijas veiksmīgākos uzņēmumus

2009. gada 11. novembris

Šo piektdien, 13. novembrī, norisināsies ikgadējais laikraksta Dienas bizness TOP 500 (TOP 500) pasākums, kurā tiks paziņoti un apbalvoti 2008. gada Latvijas veiksmīgākie uzņēmumi.

Lursoft jau trīspadsmito gadu piedalās uzņēmumu datu apstrādē, lai sadarbībā ar laikrakstu Dienas bizness apkopotu un publicētu Latvijas lielāko uzņēmumu TOP 500. Izdevumā tiek publicēti Latvijas lielāko uzņēmumu darbības rādītāji pēc iepriekšējā gada neto apgrozījuma.

TOP 500 balvas tiks pasniegtas astoņās nominācijās: TOP uzņēmums vidējo ražošanas uzņēmumu grupā, TOP uzņēmums lielo ražošanas uzņēmumu grupā, TOP uzņēmums vidējo mazumtirdzniecības uzņēmumu grupā, TOP uzņēmums lielo mazumtirdzniecības uzņēmumu grupā, TOP eksportētājs, TOP reģionu līderis, TOP piecsimtais (500. vieta) un TOP 10 veiksminieks.

Papildus tradicionālajām TOP 500 nominācijām tiks pasniegtas arī Lursoft un Rīgas Fondu biržas speciālbalvas.  Lursoft speciālbalva tiks piešķirta 2008. gada veiksmīgākajam pašmāju kapitāla uzņēmumam.

TOP 500 izdevumā tiek apkopota informācija par Latvijas veiksmīgākajiem uzņēmumiem gan nozaru, gan reģionālā griezumā, kā arī sniegts ekonomiskās situācijas attīstības raksturojums un ekspertu prognozes par tautsaimniecības attīstību nākamajā gadā.

TOP 500 izdevumu ir lietderīgi izmantot uzņēmējiem, kuri vēlas būt informēti par nozarē notiekošo. Tāpat arī  izdevums var kalpot kā palīgs ekonomisko lēmumu pieņemšanā un konkurentu darbības izvērtēšanā.

Papildu informācija:

Biznesa portāls db.lv: http://www.db.lv/a/2009/11/10/Piektdien_apbalvos_perna

Informāciju sagatavoja:
Indra Jansone, SIA Lursoft IT web lapu redaktore – reklāmas menedžere
tālr. 67844293, e-pasts: indra@lursoft.lv

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*